CPO - Digitalbakstykke IQ3 80MP for Hasselblad V Refurbished

Phase One CPO - Digitalbakstykke IQ3 80MP for Hasselblad V Refurbished

1036170
217 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

CPO - Digitalbakstykke IQ3 80MP til Hasselblad V Refurbished

Sensor+ teknologien gir deg mulighet til å variere mellom høy oppløsning og bra lavlysprestasjon. Dette er mulig fordi sensoren lar 4stk piksler jobbe sammen som en "superpiksel", for at den skal kunne ta imot mer lys. På denne måten minsker oppløsningen, mens ISO-egenskapene øker. Opp til 13-trinns dynamikk, og 16 biters fargedybde lar deg fange detaljer i både de lyse og mørke partiene, med rike farger.

Touchskjermen på 3.2" gjør det enkelt å zoome og kontrollere fokus. Med en betraktningsvinkel på 170 grader og 16 millioner farger får du raskt en korrekt forhåndsgranskning av bildene dine, både inne og i sterkt sollys.

Trådløs tilkobling gjør at du kan koble inn en iPad, og gjennom denne styre innstillingene, samt bruke live-view for å kontrollere bildene, innen du faktisk tar de.

OBS. På bildet vises et helt nytt produkt. Visse avvik kan forekomme.

One Certified Pre-Owned
Alle disse produktene har gjennomgått den samme kontrollen som nye produkter gjør, og har derfor 1 års garanti. Ettersom prisene er svært fordelaktige kan man ikke oppgradere disse produktene det første året. Produktene testes i 8 trinn, og eventuelle skadde eller oppripede deler byttes ut innen produktet får kvalitetsgarantisertifisering.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.