Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Photographic Solutions Pec Pad Tørkeklut

PHS Photographic Solutions Pec Pad Tørkeklut

1006900
209 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
PecPad Tørkekluter / engangs / 10 X 10 cm / pakke a´ 100 stkPecPads er støvfrie tørkekluter for engangsbruk. Ideelle til bruk med f.eks Pec-12 og Eclipse rensevesker og ellers til avtørking av kritiske overflater. PecPads er ultra-myke og skaper ingen statisk lading ved bruk. PecPads absorberer effektivt rensevesker og etterlater absolutt ikke støvpartikler ved bruk !
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.