Photographic Solutions Pec Pad Tørkeklut

PHS Photographic Solutions Pec Pad Tørkeklut

1006900
209 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
PecPad Tørkekluter / engangs / 10 X 10 cm / pakke a´ 100 stkPecPads er støvfrie tørkekluter for engangsbruk. Ideelle til bruk med f.eks Pec-12 og Eclipse rensevesker og ellers til avtørking av kritiske overflater. PecPads er ultra-myke og skaper ingen statisk lading ved bruk. PecPads absorberer effektivt rensevesker og etterlater absolutt ikke støvpartikler ved bruk !
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.