Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Cinema Series Shutter Collection ND

Polar Pro Cinema Series Shutter Collection ND

1033303
1 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

PolarPro Cinema Series Shutter Collection til GoPro Hero 5 Black

Et kit med 3 stk ND-filter til ditt GoPro Hero 5 Black kamera. De ulike filterene brukes for å få opp lukkertiden til ca 1/50s for en myk cinema-følelse ved filming under veldig lyse forhold.

Fordeler:

  • Spesielt utviklet for GoPro Hero 5 Black
  • Multicoating
  • ND8, ND16, ND32

ND8 - 3 steg

ND8 brukes ved overskyede eller tåkete dager for å få lukkertiden opp til ca 1/50s

ND16 - 4 steg

ND16 brukes på solfylte dager for å få opp lukkerhastigheten til ca 1/50s

ND32 - 5 steg

ND32 brukes ved ekstremt lyse dager, fortrinnsvin på sjøen eller i solrike snømiljøer for å  hente opp lukkerhastigheten til ca 1/50s

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.