Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

DJI Mavic 2 Pro/Zoom Katana

Polar Pro DJI Mavic 2 Pro/Zoom Katana

1040908
859 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Polar Pro DJI Mavic 2 Pro/Zoom Katana

Bruk din DJI Mavic 2 Pro eller DJI Mavic Zoom som en gimbal, monter av propellene og sett inn dronen i PolarPro Katana, og du kan gå rundt og filme med dronen din, og utnytte dronens gimbal for å få følgende og stabile filmer og videoklipp.

Fordeler

  • Bruk dronen din som en håndholdt gimbal

Leveres med

  • Polar Pro DJI Mavic 2 Pro/Zoom Katana
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.