Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Zip Mobile Printer

Polaroid Zip Mobile Printer

1017674
  • Liten og nett - får plass over alt!
  • Kompatibel med iOS og Android-enheter
  • Oppladbart batteri
995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Polaroid Zip Mobile Printer

Les Elin Keros tips om miniskrivere der Polaroid Zip Mobile Printer inngår.

Koble sammen smarttelefonen eller nettbrettet ditt med Polaroid Zip mobile printer trådløst via Bluetooth. Du kan enkelt skrive ut fargebilder i størrelsen 5x7,5 cm ved hjelp av en app som finnes tilgjengelig for både iOS og Android. Skriveren er omtrent like stor som en smarttelefon, og er derfor svært enkel å ha med seg over alt. 

Fordeler

  • Oppladbart batteri
  • Kompatibel med iOS og Android-enheter
  • Kobler raskt oppsmarttelefonen din via Bluetooth eller NFC, og bildene er ute på noen sekunder
  • Liten og nett - får plass over alt!
  • Fotopapiret har blekket "innebygd", slik at du ikke trenger å kjøpe nytt blekk 

Oppladbart batteri

Skriveren har et innebygd, oppladbart batteri på 500mAh, noe som holder til ca 25 stk utskrifter per lading. Dette gjør at du ikke trenger tilgang til stikkontakt, og kan skrive ut fra hvor du nå måtte befinne deg. 

Skriv ut bildene dine direkte 

Du bruker skriveren ved å koble den til mobiltelefonen, der du printer ut bilder via Polaroids egne app. I appen finnes muligheten for enkle bildejusteringer (beskjæring, endre kontrast og lys etc), og du kan også legge på rammet, tekst og stickers. 

Leveres med

  • Polaroid Zip Mobile Printer
  • 10 ark Premium Zink fotopapper inkludert
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.