Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Veske AR-Z8 til Zoom F8

PortaBrace Veske AR-Z8 til Zoom F8

1023756
2 845 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

PortaBrace AR-Z8
Slitesterk veske skreddersydd for å bære og beskytte din Zoom F8. Den lette, polstrede rammen samt interiøret gir en perfekt beskyttende passform. Vesken har sideåpninger for kabler inn og ut samt plass for minnekort. Åpningene tettes ved hjelp av borrelås for beskyttelse mot støv, fukt og vann.

AR-Z8 leveres med en vinyllomme som gjør at du har fri sikt til opptagerens skjerm mens den er godt beskyttet.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.