Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Videoveske RIG-FS5OR til Sony PXW-FS5

PortaBrace Videoveske RIG-FS5OR til Sony PXW-FS5

1023736
6 945 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

PortaBrace RIG-FS5OR for Sony PXW-FS5
Denne kameravesken er utstyrt med offroad-hjul og innredningen er tilpasset Sony FS5 klart til filming. Den vatterte polstringen er trukket rundt en lett, men solid ramme som beskytter kameraet godt under transport. Den dype innredningen betyr at kameraer står klart til bruk, med stativplate påmontert.

Vesken er utstyrt med polstrede objektivkopper på 4" og 7" slik at ekstra objektiver kan organiseres og beskyttes. Undersiden av vesken er beskyttet med vanntett gummi. Du kan bære vesken med lærhåndtakene eller den komfortable skulderstroppen.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.