Air Remote TTL-N Nikon

Profoto Air Remote TTL-N Nikon

1012219
4 195 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Finnes på nettlager
Trådløs TTL-kontroll for Profoto AirTTL-blitser
Opp til 3 grupper Frekvensbånd: 2.4 GHz Antall kanaler: 8 (1-8) Trådløs rekkevidde: Opp til 300 m / 1,000 ft Tilkoblinger: Nikon blitssko Batteritype: 2 AAA Alkaline Batterilevetid: Opptil 30 timer
Trådløs TTL Plasser Air Remote TTL -N på kameraets blitssko og styr Profoto AirTTL-blitser. Pek og skyt, og la blitsen automatisk justere lysstyrken for perfekt eksponering. Det kunne ikke vært enklere . Fjernkontroll for Profoto Air-blitser Med Air Remote TTL kan du fjernstyre flere Profoto Air-blitser direkte fra kameraet ditt! Du kan kontrollere en uendelig rekke av lys i opptil tre grupper opp til 300m unna ! Rask og pålitelig Blitssynk Air er et av de mest pålitelige trådløse systemene for å synkronisere dine blitser med kameraet. Det er også raskt nok til å gi en perfekt blitssynkronisering ned til den raskeste X -sync hastighet på kameraet. Hvis du bruker Profoto Air-blitser er ikke ekstern mottaker nødvendig. Hvis andre blitser blir brukt, koble til en Air Remote eller Air Sync transceiver til blitsene og angi den som mottaker. Et trådløst system med et stort utvalg av muligheter Air Remote TTL er en integrert del av et bredt spekter av Air-produkter. Utvalget av produkter i systemet består av kamera transceivere, tilbehørskabler og programvareløsninger. Alle designet for å tilby den beste trådløse løsningen for profesjonelle fotografer
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.