Profoto B1X To-Go Kit 500 AirTTL
Profoto B1X To-Go Kit 500 AirTTL
Profoto B1X To-Go Kit 500 AirTTL
Artikkelnummer: 1033904

Profoto B1X To-Go Kit 500 AirTTL

Batteriblitspakke B1X 500 AirTTL To-Go Kit

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Batteridrevet studioblits med HSS og TTL
 • HSS over hele kraftområdet
 • Kraftig LED-innstillingslys med høy CRI-verdi
31 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Med Profoto B1X får du tilgang til høy blitsstyrke og et stort utvalg av lysformere. Du kan jobbe raskt med TTL (automatisk lysmåling for blits) og HSS-funksjonen som lar deg blande blitslys med eksisterende dagslys uten å ta hensyn til lukkerhastigheten. B1X fungerer utmerket i studio og spesielt godt for "on-location"-fotografering der mobilitet og hastighet kan være avgjørende faktorer.

Fordeler

 • Batteridrevet studioblits med HSS og TTL
 • Kraftig blitseffekt på opptil 500 Ws
 • Bruk OCF Lysformere for maksimal portabilitet
 • Zoomhode lar deg justere lysspredningen på lysformeren
 • Fullt kompatibel med tilbehør fra Profoto
 • HSS over hele effektområdet
 • Kraftig innstillingslys

Velg mellom B1X To-Go kit eller Location kit

Det er to sett å velge mellom B1X To-Go kit med et B1X- eller Location kit som inneholder to B1X-er og en ryggsekk som holder blitsene og ekstra tilbehør. I tillegg til dette trenger du en lynsender Profoto Air TTL, Connect eller blits fra A-serien for å trigge B1X. Sendere må kjøpes separat, avhengig av kameramerket. Glem heller ikke å legge til lysstativer, alt dette finner du under passende tilbehør

Batteridrevet studioblits med HSS og TTL

B1X er en batteridrevet studioblits som gir deg tilgang til automatisk lysmetning for hver eksponering, noe som letter innstillingen i skiftende lysforhold. Du kan ta et bilde med TTL-måling for å få riktig lysstyrke, og deretter bytte til M for å opprettholde en konsistens i lyset. Når noe endres, slå på TTL for en ny lysstyrkemåling og bytt tilbake til M for en jevn lysstyrke.

HSS, High Speed Sync, lar deg bruke blitsen ved alle mekaniske lukkerhastigheter til kameraet. Dette letter i stor grad fotografering med liten dybdeskarphet i studio, men er også en nødvendighet for å kunne fotografere utendørs i sterkt sollys. For å fryse bevegelser med blitslyset er det en spesiell Freeze-modus som gir deg brennetider ned til 1 / 19'000s ved 2Ws.

Air Remote TTL

TTL- og HSS-funksjonen i B1X fungerer sammen med Profoto Air Remote TTL. Radiosenderen er utviklet sammen med de respektive produsentene og er tilgjengelig for flere forskjellige kameramerker. Remote Air TTL er ikke inkludert i blitspakken, men må kjøpes separat, avhengig av kameramerket du bruker. Rekkevidden er opptil 300m og du kan styre 3 forskjellige grupper av blitser direkte fra fjernkontrollen.

OCF lysformer

Profoto har et stort utvalg med lysformere som alle fungerer på B1X, hvor Profoto Off Camera Flash Lightshaping-verktøy er en spesiell serie lysformere utviklet med vekt og smidighet i fokus. Disse er tilpasset B1X og B2 batteriblink og gir deg et veldig mobilt alternativ. OCF-seriens lave vekt og tilpasning til batteridrevne blitser gjør dem imidlertid ikke like holdbare som Profotos standard lysformere

Zoomhode

B1X bruker samme design på blitshodet som flere andre blitser fra Profoto, noe som gjør det mulig å enkelt justere lysspredningen fra blitsen ved å plassere lysformeren lenger frem eller bak på blitshodet. Dette lar deg raskt endre, fokusere, spre og justere lysbildet som kommer fra blitsen, uten at du nødvendigvis trenger å endre lysformeren

Fullt kompatibel med tilbehør

Profoto B1X beholder selvfølgelig funksjonene som gjorde Profoto B1 så populær, rask, allsidig og brukervennlig, men med oppdateringer på viktige punkter. Du kan bruke samme bag, OCF lysformer, batteri, lader og Remote Air TTL.

HSS over hele effektområdet

Med B1X kommer ny programvare som lar deg bruke HSS-funksjonen over hele effektområdet, fra 2-10. Denne programvaren er også tilgjengelig som en gratis oppdatering til Profoto B1.

Sterkere innstillingslys

Med en LED-lampe for innstillingslyset kan B1X levere 80 % sterkere innstillingslys enn forrige modell og tilsvarer nå en 130w halogenlampe, noe som gjør at du også kan bruke Profoto B1X som fast lys i filmproduksjoner. Perfekt for deg som ønsker å gjøre både fotoarbeid med innslag av video.

For best resultat ved filming anbefales det å bruke innstillingslyset på maksimal effekt, da det ellers kan lage bånd i filmen. Batterilevetiden er ca 120 minutter ved maksimal effekt sammen med det nye B1X-batteriet. CRI, fargegjengivelsesindeksen har økt til > 90 sammenlignet med 80 i forrige modell.

Kraftigere batteri

Profoto B1X kommer også med et 50 % kraftigere batteri enn B1, som gir deg lengre arbeidstid på én lading. Antallet blink har økt fra ca 220 til ca 325 ved maksimal effekt og innstillingslyset fra ca 90 minutter til 120 minutter. Batteriet fra B1x er fullt kompatibelt med B1 og omvendt. Den samme laderen kan brukes til å lade både B1X- og B1-batteriet.

Leveres med

Profoto B1X 500 Air TTL To-Go Kit

 • Profoto B1X
 • Li-Ion batteri MKII
 • Batterilader 2,8A
 • Profoto bag XS
 • Håndbok

Profoto B1X 500 Air TTL Location Kit

 • 2 x Profoto B1X
 • 2 x Li-Ion batteri MKII
 • 1 x 2,8A batterilader
 • 1 x Batterilader til bil 1,8A
 • 1 x Profoto ryggsekk M
 • Håndbok
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen