Profoto Batteriblits B10 Air TTL

Batteriblits B10 Air TTL

1040798
 • Lite og svært kompakt
 • Bateridrevet studioblits med HSS og TTL
 • Lad blitsen samtidig som du fotograferer
 • LED-lys med justerbar fargetemperatur (bruk som videolampe)
 • Profoto App (smart connectivit)
 • Zoomhode og fullt kompatibel med tilbehør
18 890 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Finnes på nettlager

Verdipakke

Batteriblits B10 Air TTL
Lightstand LS-AC2470
Background Kit Artic White 2,72 x 11m
22 679 NOK
Batteriblits B10 Air TTL
Background Kit Black 2,72 x 11m
Lysmåler L-308X Flashmate
24 875 NOK

Profoto B10 Air TTL

Profoto B10 Air TTL er en liten og kompakt batteriblits på 250 Ws som tilsvarer hele 5 speedlites. Profoto B10 Air TTL er blitsen for deg som både fotograferer hjemme, i studio eller på location. Blitsen er så pass liten at du kan pakke den ned enten i skuldervesken eller i kamerasekken. Det innebygde LED-lyset med justerbar fargetemperatur fungerer både som innstillingslys og videolys. Blitsen gir deg mye fleksibilitet og takket være det nye batteriet og lademuligheten kan du lade den samtidig som du fotograferer. Den er liten og sterk!

Fordeler

 • Liten og veldig kompakt
 • Batteridreven studioblits med HSS og TTL
 • Lad blitsen samtidig som du fotograferer
 • LED-lys med justerbar fargetemperatur (kan brukes som videolampe )
 • Profoto App (smart connectivity)
 • OCF Lysformere
 • Zoomhode
 • Fullt kompatibel med tilbehør

Batteriblitsen som er liten men sterk

Profoto B10 Air TTL har en blitsstyrke på 250Ws noe som tilsvarer styrken til hele 5 speedlites og en blitsstyrke på 10 blendertrinn og lengse ladetid på 2 sekunder. Profoto B10 er betydelig mindre enn både  Profoto B1X og Profoto B2  men større enn Profoto A1. Enheten er kun 17 cm høy og 11 cm i diameter og veier kun 1,5 kg noe som gjør at den passer i de fleste kameraryggsekker men også skuldervesker, som gjør den enkel å transportere og tar lite plass. Målene og vekten kan sammenlignes med et større objektiv.

Lad samtidig som du fotograferer

Batteriblitser har mange fordeler men en ulempe er at batteriet går tomt, Profoto B10 har muligheten til lades mens du fortsetter å bruke den. Dette gjør at du ikke behøver å urolige deg for at batteriet skal gå tomt når du er i nærheten av et strømuttak. Batteriet er testet til å klare opp til 400 blink på full styrke.

Bruk innstillings LED-lyset til video

Innstillingslyset på Profoto B10 Air TTL kan brukes både som innstillings-lys og som videolys. Lysstyrken ligger på 2500 lumen, og kan dimmes mellom 10-100% og er flimmerfritt med en CRI-verdi på 90-96. Det går ann å endre fargetemperaturen (3000-6500k) på LED-lyset som gjør at du matche fargetemperaturen i rommet. Batteritiden ved bruk av LED-lyset er opp til 75 minutter på full styrke.

TTL gir deg muligheten å fotografere raskt og smidig

Profoto B10 Air TTL er en batteridrevet studioblits som gir deg tilgang til automatisk lysmåling for hver eksponering, noe som forenkler innstillingen ved skiftende lysforhold. Du kan ta et bilde med TTL måling for å få rett lysstyrke, for å så skifte over til M for å beholde en konsekvent lyssetting. Når noe forandres slår du på TTL for en ny lysmåling og så tilbake til M når du har fått ønsket resultat.

Fotografer med raske lukkertider med High speed sync

HSS, High Speed Sync, lar deg bruke blitsen på samtlige av kameras mekaniske lukkertider. Dette forenkler muligheten til å fotografere med liten dybdeskarphet i studio, men er også en nødvendighet for å kunne fotografere utendørs i sterkt sollys. For å fryse bevegelser med blitslyset finnes en spesifikk Freeze mode som gir deg brenntider ned til 1/19'000s ved 2Ws.

OCF lysformere

Profoto har et stort utvalg av lysformere som alle fungerer på B10, Profoto Off Camera Flash Lightshaping tools er en spesiell serie lysformere utviklet med vekt og smidighet i fokus. Disse er tilpasset for B1X, B2 og B10 batteriblitsene og gir deg et veldig portabelt alternativ. OCF-seriens lave vekt og tilpassning gjør dem dog ikke like robuste som Profotos vanlige lysformere. Profoto er B10 kompatibel med resten av Profotos lysformere.

Zoomhode

Profoto B10 Air TLL har samme utforming på blitshodet som flere andre blitser fra Profoto, noe som gjør det enkelt mulig å justere lysspredningen fra blitsen ved å plassere lysformeren lenger frem eller bak på blitshodet. Dette kan man raskt forandre, fokusere, diffusere og justere lysbildet som kommer ifra blitsen, uten at du nødvendigvis behøver bytte lysformer. .

Profoto App

Smart connectivity blitstyring

Profoto har laget en App (kun til iOS i starten) til den nye blitsen og til deres fremtidige produkter. I appen finnes det flere funksjoner blant annet blitsstyring som gjør at du kan justere styrken, blitsgripper og gir deg tilsvarende funksjoner som deres AirRemote TTL gir deg. Dette er kjekt om du f.eks har montert blitsen i taket eller vil lyssette uten senderen.

Creative Capture

Har du ikke noe gang ville tatt et raskt bilde og sendt det til en kollega, samarbeidspartner eller venn ? Creative Capture gjør at du kan bruke blitsen sammen med ditt mobilkamera. I Creative Capture modus er det ikke selve blitslyset som brukes men LED-innstillingslyset. Dette gir deg muligheten til å fotografere og velge fargetemperaturen på lyset.

Trådløs oppdatering via Bluetooth

Takket være den nye appen og den innebygde Bluetoothen kan du oppdatere Profoto B10 trådløst direkte i appen for å slippe å laste ned firmware til datamaskinen for å så koble til enheten med USB (det går fortsatt ann å oppdatere via USB-kabel) Nå er alt du behøver å gjøre kun å åpne appen, koble til blitsen og oppdatere.

Trigge blitsen med Air Remote TTL eller Profoto A1

TTL og HSS funksjonen i B10 fungerer sammen med Profoto Air Remote TTL. Radiosenderen er utviklet sammen med respektive produsenter og finnes til flere forskjellige kameramerker. Remote Air TTL medfølger ikke i blitspakken men må kjøpes separat, avhengig av hvilket kameramerke du bruker. Rekkevidden er opp til 300m og du kan kontrollere 3 forskjellige grupper av blitser direkte fra fjernkontrollen.

[TEXT1022228999]

Leveres med

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.