Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Dome Diffusor til A1/A1X

Profoto Dome Diffusor til A1/A1X

1044327
  • Diffusor når blitsen er montert på ett kamera
  • Kan brukes sammen med Profoto A1/A1X
  • Fungerer også med Profoto Gel Kit og Wide lens
430 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Spre lyset med en Dome diffusor for Profoto A1/A1X

Profoto Dome diffusor gir A1/A1X-blitsen et mykere lys når blitsen er montert på ett kamera. Dome diffusor kan brukes indirekte ved å f.eks. stusse lyset i taket, slik at det gir et mykt lysavfall på motivet. Rettes den direkte mot motivet blir lyset mykt og crisp. Kan brukes sammen med Profoto A1/A1X Gel Kit og Wide lens.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.