Kompaktaggregat D1 Air 500

Profoto Kompaktaggregat D1 Air 500

309342
  • Innebygd mottaker for Profotos Air-moduler
  • Innebygd paraplyreflektor
  • Raske brenntider
12 450 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Kompaktaggregat D1 Air 500
M1004BAC Master Stand Air Cushioned
Air Remote
16 844 NOK
Kompaktaggregat D1 Air 500
Glass Cover til D1/B1
Profoto D1 120V/300W GX6,35 64
14 174 NOK

Profoto D1 500 Air
Med D1 serien så omdefinieres kompakt-aggregatenes verden på nytt. Med sitt store omfang og enkle grep har selv de kresne high-end fotografene begynt å bli interessert i kompakt-aggregatene igjen. I tillegg til sitt store omfang og raske brenntider så er samtlige aggregat utstyrt med ordentlig paraplyfeste og innebygd paraplyreflektor. Så for deg som bruker paraplyer behøves ikke mer enn selve paraplyen for å forme lyset, til forskjell fra andre aggregat hvor du behøver en reflektor for å forhindre spill-lys.
Samtlige D1 har selvsagt muligheten til å bruke den vanlige glasskoppen (sylinderen som den også kalles).

Air
Air, eller ProAir som det heter betyr at aggregatet har en innbygget mottaker for Profotos Air-moduler som gjør at man kan slippe å bruke kabel eller noe annet for å trigge aggregatet. Profoto Air sendere finner du under tilbehør.

Vi syntes at...
"D1 sammen med Air gjør systemet veldig enkelt å bruke. Slå av og på de ulike aggregatene samt stille inn styrke fra fjernkontrollen. Air opplever jeg også som sikkrere enn andre innebygde fjernkontroller, som betyr mindre bomskudd og mindre irritasjon."

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.