OCF color effects gel pack

Profoto OCF color effects gel pack

1025396
690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Profoto OCF Color Effects Gel Pack
Dette kittet inneholde 20 gelatinfiltre i fargene gul, oransje, rød, magenta og blå, og brukes for å få et farget, effektfullt blitslys. Filtrene er ferdigskåret for å passe Profotos blitslamper og er veldig lette å montere.

Kan kun brukes med Profotos LED-blitser.

Leveres med:

  • Etui til filtrene
  • 20 filtre med to i hver av fargene Rose Pink, Gold Amber, Light Lavender, Just Blue, Deep Straw, Chrome Orange, Scarlet, Peacock blue, magenta og yellow.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.