Profoto RFi Softbox 3x3'
Artikkelnummer: 1000797

Profoto RFi Softbox 3x3'

Softbox RFi 90x90cm 3x3'

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Innfelt front for enklere kontroll av lyset
  • Doble lag med diffusjon
  • Fargekodede stenger for enkel montering

Velg variant

3 545 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Profoto RFi Softbox gir deg en høykvalitets firkantet lysformer. Softboksen er laget av et sterkt materiale med både forsterkede hjørner og sømmer - for å tåle slitasje som oppstår ved daglig bruk. Softboksen gir deg en større lyskilde og et mye mykere lys – det perfekte verktøyet for å forme lyset ditt.

Fordeler

  • Slitesterk softbox tilgjengelig i flere forskjellige størrelser
  • Dypere form og innfelt stoff foran
  • Fargekodede stenger og borrelås
  • Raster og Flat Front Diffuser kan kjøpes

Softbox med innfelt front - RFi

Softboksen har en sølvfarget innside med en innvendig diffusjonsklut og en ytre diffusjonsklut som monteres 6 cm inn i softboxen (Recessed Front - Improved = RFi). Dette gir deg et lettstyrt kantlys og en annen stor fordel er at det innfelte frontstoffet ikke blir skittent når du legger softboxen på bakken.

Ikke glem å kjøpe speedringer og tilbehør

Når du kjøper din Profoto RFi Softbox, må du også kjøpe en Profoto RFi Speedring for å kunne montere og bruke softboxen på blitsen. Profoto RFi Speedring gir deg Profotos unike gummiklemmesystem for raskt å kunne montere lysformeren din.

Du kan også kjøpe et mykt raster for maksimal kontroll over lyset ditt og en Profoto Flat Front diffuser for enda mer spredning og diffust lys.

Leveres med

  • Profoto RFi Softbox
  • Inner- og ytterduk
  • Etui (merket med størrelsen på lysformeren)

MERK

Speedring er ikke inkludert, denne må du kjøpe for å kunne bruke produktet, se passende tilbehør.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.