Profoto Umbrella S Backpanel

Profoto Umbrella S Backpanel

Minimer strølys med paraplyen din, 85 cm

1014316
NettlagerBestilles fra leverandør til deg
Butikk:
  • Gjør den gjennomsiktige paraplyen din til en softbox
  • Minimerer strølys bakover
  • Laget av varmebestandig stoff

Velg variant

749 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Vil du maksimere din gjennomsiktige paraply fra Profoto? Da bør du teste et Profoto Backpanel som minimerer strølyset og leder lyset mer fremover. Bakpanelet er hvitt på innsiden og svart på utsiden for å sikre at lyset går fremover og at det ikke lekker lys ut bakfra. Fest denne på paraplyen som diffuser, unngå lyslekkasje bak og opplev at paraplyer har lignende egenskaper som en softbox.

Fordeler

  • Gjør paraplyen om til en softbox
  • Minimerer bakgrunnsbelysning
  • Leder lyset mer fremover
  • Laget av varmebestandig stoff

Velg riktig Backpanel for paraplyen din

Profoto Backpanel finnes i flere forskjellige størrelser, du må se på hvilken størrelse du har på din Profoto paraply og velge tilsvarende størrelse på Backpanel som du har på din paraply. Velg mellom størrelsene: S (85 cm), M (105 cm), L (130 cm) eller XL (165 cm) i boksen over, ved siden av knappen der du legger produktet ditt i handlekurven.

Leveres med

  • Profoto Umbrella Backpanel
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.