Audiokabel 3,5mm tele han - 2xRCA han

Pulse Audiokabel 3,5mm tele han - 2xRCA han

1013752
159 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Audiokabel 3,5mm tele han - 2xRCA han
Red Whips 12-pack
Kabelbånd x3
313 NOK
Svært slitesterk instrumentkabel som holder lenge

Mikrofonkabel fra Pulse designet med kontaktteknologi som er spesielt designet for å klare harde påkjennelser under lang tid. Avlastningslåsene er i ett stykke, noe som gjør at kabelen avlastes og livslengden blir lenger. Kabelen er svært smidig og myk, med signalledere og skjerming av OFC (Oxgene Free Copper). Den tette og effektive kobberskjermingen eliminerer forstyrrelser effektivt. Dette gjør at du får eksepsjonelt rent signal fritt for forstyrrelser

3 meter
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.