Lydkabel 3 meter 6,3 mm - XLR hann

Pulse Lydkabel 3 meter 6,3 mm - XLR hann

1032119
  • Lengde: 3 meter
219 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Lydkabel 3 meter 6,3 mm - XLR hann
Red Whips 12-pack
Kabelbånd x3
373 NOK

Balansert signaloverføring er en veldig viktig metode for å sikre at det rette budskapet når frem uforandret og upåvirket. Et balansert signal kan overføres uten forstyrrelser over lange avstander, og garanterer et bedre signalmiljø.

Pulse balanserte signalkabler er spesielt utviklet for å brukes mellom lydkost og aktive skjermer og bærbare miksere og aktive PA-høyttalere. Kabelen er konstruert for å motstå et høyt mekanisk trykk, og å levere et helt rent signal. Dens unike kontaktkonstruksjon med sømløst bakstykke og utenpåliggende metallchassi gir høy slitestyrke og lang levetid.

Spesifikasjoner:

  • Kontakt: TRS jack - XLR-M
  • Lengde: 3 m
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.