Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Lydkabel 3 meter 6,3 mm - XLR hann

Pulse Lydkabel 3 meter 6,3 mm - XLR hann

1032119
149 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Lydkabel 3 meter 6,3 mm - XLR hann
Red Whips 12-pack
Kabelbånd x3
297 NOK

Balansert lydkabel 3m 6.3mm - XLR Hann

Balansert signaloverføring er en veldig viktig metode for å sikre at det rette budskapet når frem uforandret og upåvirket. Et balansert signal kan overføres uten forstyrrelser over lange avstander, og garanterer et bedre signalmiljø.

Pulse balanserte signalkabler er spesielt utviklet for å brukes mellom lydkost og aktive skjermer og bærbare miksere og aktive PA-høyttalere. Kabelen er konstruert for å motstå et høyt mekanisk trykk, og å levere et helt rent signal. Dens unike kontaktkonstruksjon med sømløst bakstykke og utenpåliggende metallchassi gir høy slitestyrke og lang levetid.

Spesifikasjoner:

  • Kontakt: TRS jack - XLR-M
  • Lengde: 3 m
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.