Røde AI-Micro
Røde AI-Micro
Røde AI-Micro
Røde AI-Micro
Røde AI-Micro
Røde AI-Micro
Røde AI-Micro
Røde AI-Micro
Røde AI-Micro
Røde AI-Micro
Røde AI-Micro
Røde AI-Micro
Røde AI-Micro

Røde AI-Micro

Liten og fleksibel mikrofonadapter for mobil og datamaskin

1053749
NettlagerFinnes på nettlager
Butik:
 • Tokanals mikrofonlydkort med 3,5 mm kontakt
 • Leverer lyd i studioklasse
 • USB-kabler for USB-C, USB-A og Lightning er inkludert
 • Hodetelefonuttak
990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Røde AI-Micro er et ultrakompakt to-kanals grensesnitt for opptak av høykvalitetslyd til en mobiltelefon eller datamaskin. Med to auto-sensing-innganger for å koble til praktisk talt hvilken som helst mikrofon med en 3,5 mm-utgang, hodetelefonkontakt og en USB-utgang for bruk med alle nyere smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner, lar AI-Micro deg ta opp uten grenser. Lydkortet er fullt kompatibelt med Rødes lydapp for full kontroll over opptaket, som gir deg mulighet for et mobilt lydopptak i radiostudiokvalitet.

Fordeler

 • Ultrakompakt to-kanals lydkort
 • To 3,5 mm mikrofoninnganger
 • Kompatibel med alle smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner
 • Hodetelefonutgang uten forsinkelse
 • Kompatibel med RØDE Central, RØDE Connect og RØDE Reporter
 • 3 USB-kabler følger med

Koble to mikrofoner til mobilen eller datamaskinen

AI-Micro har doble 3,5 mm-innganger for å koble til en rekke mikrofoner, som RØDE VideoMics, myggmikrofoner eller trådløse systemer som Wireless GO. Inngangene er auto-sensing som oppdager om en TRS- eller TRRS-mikrofon er tilkoblet og justeres automatisk for å passe - ingen adaptere nødvendig. Inngang 1 kan også konfigureres som en enkel stereo TRS-inngang for bruk med stereomikrofoner.

Høykvalitets mikrofonforsterkere og høyoppløselig opptak i 24-bit / 48kHz sørger for krystallklart lydopptak på alle enheter. En hodetelefonutgang hjelper med ekkofri lydovervåking og avspilling. Enten du intervjuer, podcaster, presenterer eller livestreamer, kan du ta opp utrolig lyd hvor som helst med AI-Micro.

Tilkoblingsmuligheter

AI-Micro kobles enkelt til alle enheter med de medfølgende kablene SC21 (Lightning til USB-C), SC22 (USB-C til USB-C) og SC23 (USB-C til USB-A) og er kompatibel med alle RØDE-apper inkl. RØDE Sentral, RØDE Connect og RØDE Reporter. Disse appene tilbyr forbedrede funksjoner og funksjonalitet, enhetskonfigurasjon mens du er på farten, opptakskvalitet for overføring på både mobile enheter og datamaskiner og mer.

Rød AI-Micro

Leveres med

 • 1x Røde AI-mikro
 • 1x SC21 USB Type-C til Lightning, 30 cm
 • 1x SC22 USB Type-C til USB Type-C, 30 cm
 • 1x SC23 USB Type-C til USB Type-A, 30 cm
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.