Mygg for smarttelefoner

Røde SmartLav+ minimikrofon

1013827
  • Profesjonell mygg med en rundopptagende kapsel
  • Myggen fungerer med smartphones som har en 3,5 mm-kontakt
  • Ledningen er 90 cm lang
649 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

SmartLav+ minimikrofon
SC1 kabel 3,5mm TRRS-hann till TRRS 3,5mm hunn
Lightning til 3,5mm-adapter for hodetelefoner
1 007 NOK
SmartLav+ minimikrofon
Vindhette WS-LAV 3-pack
Lav-Headset uten mikrofon medium til SmartLav/
1 157 NOK

Mygg for smarttelefoner

Denne profesjonelle myggen har en rundtagende kapsel av høyeste kvalitet. Myggen fungerer med smarttelefoner som har 3,5 mm plugg og alle apper som tar lyden fra headsetkontakten.

SmartLav+ til iOS

Hvis du bruker SmarLav+ sammen med en iOS-enhet som har en 3,5 mm-kontakt, er det en dedikert app, RØDE Rec, som kan lastes ned gratis i AppStore. Sammen med SmartLav+ og RØDE Rec-appen forvandles iOS-enheten til en fullverdig lydopptaker med et bredt spekter av forhåndsinnstillinger som passer til ulike opptakssituasjoner. I tillegg får du profesjonelle redigeringsfunksjoner og muligheten til å publisere lyden på Soundcloud og Dropbox direkte fra appen.

Kabelen er 90cm lang, og dersom du trenger en forlengelseskabel Röde SC1 3.5mm TRRS-Han til 3.5mm TRRS-hun 6m utmerket.

Leveres med:

  • Puffbeskyttelse
  • SmartLav+
  • Clips

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.