Digital XLR adapter i-XLR for Apple iOS

Røde Digital XLR adapter i-XLR for Apple iOS

1021663
1 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

i-XLR fr Röde er en adapter som du setter i XLR utgangen og i lightningkontakten på iOS-enheten. På denne måten har du  mulighet å spille inn fra din håndmikrofon til din telefon. Enheten har hodetelefonutgang med volum justering og en knapp for for signalforsterking på 20 dB. Bruker du Rödes app kan du til og med starte opptaket med et knappetrykk på enheten.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.