Røde Mikrofon Broadcasting
Artikkelnummer: 310451

Røde Mikrofon Broadcasting

Mikrofon Broadcasting

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
3 985 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Stabil mikrofon for broadcastapplikasjoner

RØDE Broadcaster kondensatormikrofon med stort membran designet for å gi deg den ultimate lydopplevelsen i vokalsendinger. Den brukes i radiomiljøer verden over, og fungerer perfekt for arbeid med dubbing til film og TV.

  • HF2 1"-kapsel med guldmembran
  • Skreddersydd respons
  • Internt pop-filter 

HF2 1"-kapsel med guldmembran

Broadcaster har en HF2 1"-kapsel, med gullbelagt membran i stort format som gir deg optimal lydopptaksevne.

Skreddersydd respons

Den rike og høykvalitative responsen, med en nesten skreddersydd nærhetseffekt, har gjort denne mikrofonen til det selvsagte valget i radiostudioer over hele verden.

Internt pop-filter

Mikrofonen har et internt pop-filter, som er designet for å minimere støy som kan overbelaste mikrofonkapselen og forvrenge lyden.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.