Mikrofon Broadcasting

Røde Mikrofon Broadcasting

310451
4 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

RØDE Broadcaster kondensatormikrofon med stort membran designet for å gi deg den ultimate lydopplevelsen i vokalsendinger. Den brukes i radiomiljøer verden over, og fungerer perfekt for arbeid med dubbing til film og TV.

  • HF2 1"-kapsel med guldmembran
  • Skreddersydd respons
  • Internt pop-filter 

HF2 1"-kapsel med guldmembran

Broadcaster har en HF2 1"-kapsel, med gullbelagt membran i stort format som gir deg optimal lydopptaksevne.

Skreddersydd respons

Den rike og høykvalitative responsen, med en nesten skreddersydd nærhetseffekt, har gjort denne mikrofonen til det selvsagte valget i radiostudioer over hele verden.

Internt pop-filter

Mikrofonen har et internt pop-filter, som er designet for å minimere støy som kan overbelaste mikrofonkapselen og forvrenge lyden.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.