Mikrofon M5 matchet par

Røde Mikrofon M5 matchet par

1021465
1 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Mikrofon M5 matchet par
Red Whips 12-pack
Kabelbånd x3
1 844 NOK
Mikrofon M5 matchet par
Mikrofonkabel XLR han - XLR hun 3 meter
Mikrofonstativ DS1 bordsmodell
2 308 NOK

Röde M5 matchet par består av to identiske mikrofoner som er nøye utvalgt for å gi deg eksakt samme fortutsetninger på begge mikrofonene.

Mikrofonen er en kondensatormikrofon med kardioid opptakskarakter. Mikrofonen er kun 10 cm og er en akustikkmikrofon med veldig klar lydbilde og passer perfekt for dig som arbeider i studio og med scenelyd.

Fordeler:

  • Kardioid opptakskarakter
  • Metallchassis gir bedre robusthet
  • 1/2 " kapsel

Leveres med:

  • To mikrofoner
  • Dobble mikrofonholdere
  • Vindhette
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.