Røde Mikrofon NT5MP matchet par
Artikkelnummer: 1023472

Røde Mikrofon NT5MP matchet par

Mikrofon NT5MP matchet par

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
4 690 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

NT5 er en realistisk og rett kondensatormikrofon som er spesielt laget for optimale opptak av instrumenter. Den har meget god gjengivelse av de fleste instrumenter som gitar, strykere, treblåsere, trummer og flere. Den diskrete størrelsen og designen gjør at du kan plassere den meget presist, noe som er svært viktig når du gjør næropptak.

Leveres som matchende par med to stativfester og to vindhetter.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.