Røde Mikrofon NT5MP matchet par med Case

Røde Mikrofon NT5MP matchet par med Case

Mikrofon NT5MP matchet par med Case

1023472
NettlagerBestilt, ukjent leveringstid
Butikk:
3 275 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

NT5 er en realistisk og rett kondensatormikrofon som er spesielt laget for optimale opptak av instrumenter. Den har meget god gjengivelse av de fleste instrumenter som gitar, strykere, treblåsere, trummer og flere. Den diskrete størrelsen og designen gjør at du kan plassere den meget presist, noe som er svært viktig når du gjør næropptak.

Leveres som matchende par i et spesialetui med to stativfester og to vindhetter.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.