Røde Mikrofon NTG-8
Røde Mikrofon NTG-8
Røde Mikrofon NTG-8
Røde Mikrofon NTG-8
Røde Mikrofon NTG-8
Røde Mikrofon NTG-8
Røde Mikrofon NTG-8
Røde Mikrofon NTG-8

Røde Mikrofon NTG-8

Mikrofon NTG-8

321154
NettlagerBestilles fra leverandør til deg
Butikk:
9 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Røde NTG-8 super hyperkardioid shotgun-mikrofon. NTG-8 er basert på Rødes toppmodell NTG-3, men som den ekstreme lengden tilsier, er den enda mer kardoid. Dette gjør den meget godt egnet til lydopptak innen sport, natur og alle andre locations der opptaket gjøres på stor avstand. Mikrofonen er fuktresistent og kan benyttes trygt i fuktige omgivelser der andre mikrofoner vil feile. Spesifikasjoner Super hyperkardioid shotgun-mikrofon Frekvensrespons: 40Hz-20kHz Maks SPL: 124 dB Drives av 48V phantommating Vekt: 345 g Lengde: 56cm Bredde: 1,9cm Leveres med holder, vindhette, mikrofonveske og værbestandig oppbevarings sylinder i aluminium.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.