Mikrofon NTG-8

Røde Mikrofon NTG-8

321154
9 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Røde NTG-8 super hyperkardioid shotgun-mikrofon. NTG-8 er basert på Rødes toppmodell NTG-3, men som den ekstreme lengden tilsier, er den enda mer kardoid. Dette gjør den meget godt egnet til lydopptak innen sport, natur og alle andre locations der opptaket gjøres på stor avstand. Mikrofonen er fuktresistent og kan benyttes trygt i fuktige omgivelser der andre mikrofoner vil feile. Spesifikasjoner Super hyperkardioid shotgun-mikrofon Frekvensrespons: 40Hz-20kHz Maks SPL: 124 dB Drives av 48V phantommating Vekt: 345 g Lengde: 56cm Bredde: 1,9cm Leveres med holder, vindhette, mikrofonveske og værbestandig oppbevarings sylinder i aluminium.

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.