Røde Mikrofon Stereo VideoMic X
Røde Mikrofon Stereo VideoMic X
Røde Mikrofon Stereo VideoMic X
Røde Mikrofon Stereo VideoMic X
Røde Mikrofon Stereo VideoMic X
Røde Mikrofon Stereo VideoMic X
Røde Mikrofon Stereo VideoMic X
Artikkelnummer: 1014698

Røde Mikrofon Stereo VideoMic X

Stereomikrofon med broadcast-kvalitet for kamera

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
  • Akustisk matchede kondensatorkapsler
  • Integrert Rycote® Lyre støtdemping
  • Slitesterk, lett aluminiumskonstruksjon
5 539 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Kvalitet i alle ledd
Röde Stereo Videomic X er en broadcastmikrofon for kameramontering. Kontruksjonen i metall gjør Videomic X utrolig robust og holbar. Passer meget bra i produksjoner der du trenger robust utstyr uten å ville fire på lydkvaliteten. En velbygd mikrofon med gummiopphengt rundtopptakende kondensatorer.Utvidete muligheter
Mikrofonen har to lydutganger, en 3,5mm mini-jack og en balansert mini-XLR (L/R). Kabelen til 3,5mm er en hendig spiralkabel som fungerer utmerket ved montering på for eksempel et speilreflekskamera. Mini-XLR-kontaktene har XLR i andre enden. Det gjør det mulig å ta ut hver lydkanal separat. Du kan også ta ut lyden gjennom mini-XLR og 3,5mm samtidig, så du kan sende lyden til to enheter samtidig. Tre knapper på mikrofonens bakside gir deg mulighet til å tilpasse lyden ved innspilling. Den ene knappen lar deg justere volumet i tre trinn mellom -10dB og +20dB. Den andre kan dempe frekvenser på mellom 75 og 150Hz (typisk trafikk, viftestøy og liknende). Den tredje knappen øker følsomheten for de høye frekvensene med +6dB. Det er veldig nyttig når vindhetten sitter på, da den har en tendens til å dempe akkurat de frekvensene.

Leveres med

  • Røde Stereo Videomic X
  • Kabel Mini-tele 3,5mm
  • Popfilter
  • Vindhette (pels) 
  • Bruksanvisning
Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.