Mikrofon Stereo VideoMic X

Røde Mikrofon Stereo VideoMic X

1014698
5 369 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Mikrofon Stereo VideoMic X
VXLR, MiniJack-XLR overgang
DCS-1 Dobbelblitssko for Wireless GO
5 767 NOK
Mikrofon Stereo VideoMic X
SC4 TRS til TRRS Adapter
CS-20 Hot Shoe Extension Bar 200mm
5 913 NOK

Kvalitet i alle ledd
Röde Stereo Videomic X er en broadcastmikrofon for kameramontering. Kontruksjonen i metall gjør Videomic X utrolig robust og holbar. Passer meget bra i produksjoner der du trenger robust utstyr uten å ville fire på lydkvaliteten. En velbygd mikrofon med gummiopphengt rundtopptakende kondensatorer.Utvidete muligheter
Mikrofonen har to lydutganger, en 3,5mm mini-jack og en balansert mini-XLR (L/R). Kabelen til 3,5mm er en hendig spiralkabel som fungerer utmerket ved montering på for eksempel et speilreflekskamera. Mini-XLR-kontaktene har XLR i andre enden. Det gjør det mulig å ta ut hver lydkanal separat. Du kan også ta ut lyden gjennom mini-XLR og 3,5mm samtidig, så du kan sende lyden til to enheter samtidig. Tre knapper på mikrofonens bakside gir deg mulighet til å tilpasse lyden ved innspilling. Den ene knappen lar deg justere volumet i tre trinn mellom -10dB og +20dB. Den andre kan dempe frekvenser på mellom 75 og 150Hz (typisk trafikk, viftestøy og liknende). Den tredje knappen øker følsomheten for de høye frekvensene med +6dB. Det er veldig nyttig når vindhetten sitter på, da den har en tendens til å dempe akkurat de frekvensene.

Leveres med

  • Røde Stereo Videomic X
  • Kabel Mini-tele 3,5mm
  • Popfilter
  • Vindhette (pels) 
  • Bruksanvisning
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.