Røde NT-USB
Røde NT-USB
Røde NT-USB
Røde NT-USB
Røde NT-USB
Røde NT-USB
Røde NT-USB
Artikkelnummer: 1013756

Røde NT-USB

NT-USB

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Ta opp sang, instrument eller prat i form av podcast eller fortellerstemme
  • Latency-fri hodetelefonuttak på 3,5 mm som lar deg kontrollere innkommende lyd i sanntid
  • Pop-filter inngår som er designet for å festes direkte på mikrofonen
1 687 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

 

Røde NT-USB er en svært allsidig mikrofon som du kan bruke til å ta opp sanger, instrumenter eller taler i form av podcaster eller fortellerstemme. Mikrofonen er fullt kompatibel med alle vanlige opptaksprogrammer som du kan finne på både Mac OS og Windows. I tillegg kan du bruke den til din iPad med for eksempel appene RØDE Rec eller Garageband, men det kreves adapter for at det skal fungere. Mikrofonen har en latensfri 3,5 mm hodetelefonkontakt som lar deg regulere innkommende lyd i sanntid. De to kontrollene justerer lydvolumet og mikseforholdet mellom datamaskin og mikrofoninngang. Sammen med mikrofonen får du et popfilter som er designet for å festes direkte på mikrofonen med optimal avstand til mikrofonkapselen for å minimere uønsket støy.

Leveres med

  • Pop-filter
  • Høykvalitets mikrofonfeste (3/8'' - tråd)
  • Stativ
  • Etui
  • USB-kabel, 6 m
 
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.