Røde NT-USB Mini 4-Pack

NT-USB Mini 4-Pack

1052141
 • Kondensatorkapsel med høy kvalitet som leverer varm og tydelig lyd
 • Nyreformet mikrofonkarakter, optimalisert for å redusere romklang
 • Innebygget puffbeskyttelse og roterbart mikrofonfeste
 • Innebygget USB-lydkort som fungerer med datamaskiner eller nettbrett
 • Innebygget hodetelefonsutgang med volumkontroll og latencyfri monitorlytting

Velg variant

4 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Finnes på nettlager

Verdipakke

NT-USB Mini 4-Pack
PSA1 Professional Studio Arm
SC16 USB-C to USB-C cable 30cm
5 638 NOK
NT-USB Mini 4-Pack
Wave Panels Starter Kit Black
7 ports USB 3.0 Hub med 2 ladeporter
6 519 NOK
NT-USB Mini samler Rødes erfaring med mikrofoner og samler det i en veldig kompakt, vellydende og ekstremt rimelig mikrofon. Tilkoblingen er via USB og kunne ikke være enklere – bare koble til og kjør, ingen installasjon nødvendig. NT-USB Mini er designet for vloggere, gamere, musikere, podcast eller for deg som ønsker god lyd enkelt.

Fordel

 • Kondensatorkapsel i høy kvalitet som gir varm og klar lyd
 • Nyreformet mikrofonkarakter, optimalisert for å redusere romklang
 • Innebygd puffbeskyttelse og roterbar mikrofonbrakett
 • Innebygd USB-lydkort som fungerer med datamaskiner eller nettbrett
 • Innebygd hodetelefonutgang med volumkontroll og latensfri monitorering
Røde NT-USB Mini mikrofon for podcaster og streamere

Den klassiske radiolyden i kompakt emballasje

Med NT-USB Mini samler Rødes kunnskap fra mikrofondesign og konstruksjon i en liten, kompakt og velklingende emballasje. Mikrofonen er spesielt designet for å levere lyd med varme og klarhet – en klassisk "radiolyd" som passer alt fra vloggere til gamere og musikere. Med integrert hodetelefonforsterker og 3,5 mm hodetelefonutgang kan du enkelt overvåke lyden. Mikrofonen har også en bryter for å aktivere latensfri modus, slik at du ikke trenger å bekymre deg for støy eller forsinkelse mens du tar opp.

Profesjonell lyd på kort tid

NT-USB Mini er veldig enkel å montere og koble til den magnetiske braketten, så vel som den innebygde puffbeskyttelsen – koble bare USB-kabelen til nettbrettet eller datamaskinen din og kom i gang med opptak med profesjonell lyd på kort tid!

Opptil fire mikrofoner med RØDE Connect

RØDE Connect er en enkel og kraftig programvareløsning for podcasting og livestreaming med NT-USB Mini. Programvaren legger til et ekstra profesjonelt preg på opptakene dine og lar deg også invitere vennene dine. Koble opptil fire NT-USB Mini-mikrofoner til én enkelt Mac eller PC uten komplisert installasjon eller innstillinger – bare koble til og kom i gang. Med et intuitivt, fullt utstyrt opptaksgrensesnitt, virtuelle kanaler for å koble gjester via online link og automatisk mix-minus på hver kanal for krystallklar, miljøvennlig kommunikasjon, er dette den enkleste måten å lage en profesjonell podcast.

Røde Connect med fire NT-USB Mini-mikrofoner, og du har et enkelt podcaststudio

Stream som en proff

Sammen med NT-USB Mini, er RØDE Connect en kraftig løsning for streamere og spillere som ønsker å gjøre lydopptaket enklere. Du får god kontroll over mikrofonlyd og eksterne applikasjoner, pluss dedikerte utgangskontroller for streamingapper som OBS eller Xsplit.

Magnetfeste med innovativ design

NT-USB Mini er designet for å være så fleksibel som mulig. En innovativ design med magnetisk montering i mikrofonholderen gjør at den passer inn i en rekke miljøer - montert i braketten på skrivebordet ditt, koblet til Røde PSA1 i radio- og podcastsendinger eller på et klassisk mikrofonstativ for sangopptak via skruegjengen i mikrofonens roterbare arm.

Stilig design

Mikrofonen tar svært lite plass på skrivebordet ditt, og med den stilige ståldesignen og forsterket nylon er den klar for din neste produksjon – enten det er hjemme eller på farten.


Leveres med

 • NT-USB Mini
 • USB-A til USB-C-kabel 2 m
 • Adapter for mikrofonstativ
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.