Røde NT1 kit med shockmount
Røde NT1 kit med shockmount
Røde NT1 kit med shockmount
Røde NT1 kit med shockmount
Røde NT1 kit med shockmount
Artikkelnummer: 1008802

Røde NT1 kit med shockmount

Kondensatormikrofon fra Røde med studiopakke

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Kardioidkondensatormikrofon med 1" membran
  • Sett med støtabsorberende mikrofonholder, popfilter og støvbeskyttelse
  • XLR-tilkobling
2 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Røde NT1-kit med shockmount

Studiomikrofon med lav selvstøy

Røde NT1 er en kardioidemikrofon med svært lav selvstøy, bare 5dBA. Den lave støyen og høye kvaliteten gjør den utmerket for opptak av sang og tale, og også for opptak av akustiske instrumenter.
NT1 har lav forvrengning, høy SPL-kapasitet (137dB) og et stort dynamisk område. Den lave støyen gjør denne mikrofonen til en av de mest stille på markedet, uansett prisklasse, og er absolutt ikke et "budsjett"-produkt når det gjelder lyd til tross for den lave prisen.

Studiokit med Dual Lyre System

Studiosettet inneholder mange godbiter som gjør mikrofonen komplett og perfekt. SM6 er et vibrasjonsabsorberende oppheng som gir svært gode forhold for lyd. Studiosettet inneholder også et popfilter som brukes mellom deg og mikrofonen til å fjerne pufflyder.

Leveres med

  • Røde NT1
  • Røde SM6 shockmount
  • Popfilter
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK