NT1 kit med shockmount

Røde NT1 kit med shockmount

1008802
2 645 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Røde NT1-kit med shockmount

Studiomikrofon med lav selvstøy

Røde NT1 er en kardioidemikrofon med svært lav selvstøy, bare 5dBA. Den lave støyen og høye kvaliteten gjør den utmerket for opptak av sang og tale, og også for opptak av akustiske instrumenter.
NT1 har lav forvrengning, høy SPL-kapasitet (137dB) og et stort dynamisk område. Den lave støyen gjør denne mikrofonen til en av de mest stille på markedet, uansett prisklasse, og er absolutt ikke et "budsjett"-produkt når det gjelder lyd til tross for den lave prisen.

Studiokit med Dual Lyre System

Studiosettet inneholder mange godbiter som gjør mikrofonen komplett og perfekt. SM6 er et vibrasjonsabsorberende oppheng som gir svært gode forhold for lyd. Studiosettet inneholder også et popfilter som brukes mellom deg og mikrofonen til å fjerne pufflyder.

Leveres med

  • Røde NT1
  • Røde SM6 shockmount
  • Popfilter
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.