Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

NT6 kondensatormikrofon

Røde NT6 kondensatormikrofon

1025941
4 090 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Problemløseren ved filminnspilling
Røde NT6 er en meget liten men kraftig 1/2" ekte kondensatormikrofon, spesielt laget som problemløser ved vanskelige lydopptak. Den er helt riktig valg når du trenger en kraftig men diskret mikrofon. NT6 er oppdelt i to modulkomponenter der preamp-delen er skilt fra kapselen med en 3 meter lang kevlarforsterket kabel. Det finnes også en bryter for 80Hz high-pass-filter og 0/-10 dB demping.

Leveres med:

  • Swivel mount
  • Oppbevaringspose
  • Pop-filter WS5
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.