Røde Pinmic, mygg med skjult kabel
Røde Pinmic, mygg med skjult kabel
Artikkelnummer: 316049

Røde Pinmic, mygg med skjult kabel

Pinmic, mygg med skjult kabel

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
1 879 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Pinmic er en svært diskret mygg med løstagbart mikhode som du fester gjennom tøyet du har på deg med tre tynne stifter i bunnen. Mygger kan ofte forstyrre visuelt sett, og derfor er Pinmic suveren når du ønsker å gjøre myggen med diskret. Et svart og et lyst ett følger med, og du kan ved behov farge nettet ift. om f.eks. en rød bluse skal brukes. Pinmik er suveren til bruk av programledere/presentører o.l på tv/video og scenebruk.

Medfølgende vanntålelig puffbeskyttelse og mini-vindbeskytter sikrer kvalitetsinnspilling selv ved tøffe værforhold. Pinmik leveres i et etui som beskytter både mot slag og vann.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.