Røde Pinmic, mygg med skjult kabel
Røde Pinmic, mygg med skjult kabel

Røde Pinmic, mygg med skjult kabel

Pinmic, mygg med skjult kabel

316049
NettlagerBestilles fra leverandør til deg
Butik:
1 880 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Verdipakke

Pinmic, mygg med skjult kabel
The Invisible Lav Covers - 'Fur Outdoor'
MiCon-3 Adapter Mini-XLR for Shure
2 199 NOK2 319 NOK
Pinmic, mygg med skjult kabel
Micon 5
CABLE SAVER
2 508 NOK

Pinmic er en svært diskret mygg med løstagbart mikhode som du fester gjennom tøyet du har på deg med tre tynne stifter i bunnen. Mygger kan ofte forstyrre visuelt sett, og derfor er Pinmic suveren når du ønsker å gjøre myggen med diskret. Et svart og et lyst ett følger med, og du kan ved behov farge nettet ift. om f.eks. en rød bluse skal brukes. Pinmik er suveren til bruk av programledere/presentører o.l på tv/video og scenebruk.

Medfølgende vanntålelig puffbeskyttelse og mini-vindbeskytter sikrer kvalitetsinnspilling selv ved tøffe værforhold. Pinmik leveres i et etui som beskytter både mot slag og vann.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.