-10%
Røde Podcast kit 1
Røde Podcast kit 1
Artikkelnummer: 1100520

Røde Podcast kit 1

Komplett podcaststudiopakke for fire personer

Nettlager
Ukjent leveringstid
Butikklager:
  • Førsteklasses podcast-lyd
  • Plug-and-Play
  • Enkel å oppgradere
13 490 NOK14 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Denne pakken er utviklet for podkasting og henvender seg til deg som raskt vil komme i gang med å produsere podkastepisoder av høy kvalitet for fire personer. Det er en komplett løsning som inkluderer en podkastmikser med mikrofonforsterkere av høy kvalitet, mikrofoner og annet tilbehør. Løsningen er designet for å være enkel, ha høy lydkvalitet og kunne tilpasses, noe som gjør den ideell for både nybegynnere og erfarne podkastere, samt kreatører og musikere som ønsker å skape profesjonelt lydinnhold. Produktet er perfekt for opptak, miksing og publisering av podcastepisoder, og gir deg verktøyene du trenger for å skape lydopplevelser av høy kvalitet for publikum.

Pakken inneholder

  • 1 RødeCaster Pro II podcastmixer
  • 4 Røde DS1 mikrofonstativ
  • 4 Røde Podmic
  • 4 XLR-kabler, 3 meter

RodeCaster Podcast
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen