Puffbeskyttelse til videomikrofon Pro

Røde Puffbeskyttelse til videomikrofon Pro

1015038
269 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Mikrofonbeskyttelse for optimerte lydinnspillinger

Forebygg vind- og pufflyd med denne puffbeskyttelsen, designet spesielt for Røde videomikrofon Pro. Puffbeskyttelsen hinndrer luftstrømmene som oppstår utendørs og ved kraftig utpust å nå mikrofonens membran, og gir på den måten en maksimert lydinnspilling, med en mer "crispy" og ren lyd.

Passer følgende produkter:

  • Røde videomikrofon Pro

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.