Fullverdig podcaststudio for to personer

Røde RØDECaster Pro studiokit inklusive 2 stk PodMic

1043362
 • Fire mikrofoninnganger
 • Mange tilkoblingsmuligheter
 • Pads for lydeffekter og jingler
 • Innebygde effekter og touchskjerm
 • Fire hodetelefonutganger
 • Innspilling på microSD-kort
11 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

RØDECaster Pro studiokit inklusive 2 stk PodMic
Mikrofonstativ PSA1 professional studio boom arm
Mikrofonkabel XLR han - XLR hun 3 meter
13 169 NOK
RØDECaster Pro studiokit inklusive 2 stk PodMic
PodMic
HP2800 Studiohodetelefoner
13 779 NOK

Røde RØDECaster Pro studiokit inklusive 2 stk PodMic

Med fire mikrofonpreamps av høy kvalitet og opptaksfunksjon i enheten via microSD-kort er RØDECaster Pro verdens første helt integrerte produksjonsstudio for podcast. Koble enkelt dine dynamiske eller kondensatormikrofoner, mobiltelefonen din via Bluetooth eller 3,5mm TRRS-kabel, eller annen enhet via USB-C-kontakten. Uansett om du er i startgropen eller er en erfaren podcaster passer RØDECaster Pro inn i alle typer arbeidsflyt.

Kitet inneholder

Fordeler

Fire mikrofoninnganger

RØDECaster Pro har fire innganger på enheten til mikrofoner via XLR-kontakt, med fantommating +48V for kondensatormikrofoner. Forsterkerene på enheten er av Klasse A-type for å gi deg så høy kvalitet som mulig på opptakene dine.

Mange tilkoblingsmuligheter

Innganger og nivåkontroller for 3,5mm TRRS (mobiltelefon eller annen smartenhet), Bluetooth og USB finnes på enheten, slik at du kan koble inn alle dine enheter for avspilling av lyd, eller for å kunne inkludere telefon- eller Skypesamtale i din pod. RØDECaster Pro har også en miks-minus-funksjon for å lese av og slå av eventuelle ekko som oppstår ved en telefonsamtale.

Pads for lydeffekter og jingler

Åtte stk fargekodede trigger-pads lar deg spille av forhåndsinnspilte jingler eller lydeffekter for å løfte nivået på din pod ytterligere. Du programmerer padsen via den medfølgende programvaren på din datamaskin.

Innebygde effekter og touchskjerm

RØDECaster Pro inkluderer kompressor, limiter og noise-gate, samt APHEX Exciter på mikrofonkanalene for å gi deg mest mulig lyd. Via den innebygde touchskjermen kan du enkelt justere innstillinger og bruke EQ-presets for å forme lyden på best mulig måte etter den som prater. 

Fire hodetelefonutganger

Med fire utganger for hodetelefoner, slik at alle dine gjester kan høre seg selv, finnes det ingen behov for separat hodetelefonforsterker. Alle utganger har dessuten separate volumkontroller, slik at hver person kan ha sin egen miks, noe som ikke finnes på vanlige hodetelefonforsterkere.

Innspilling på microSD-kort

Med innspilling på lagrinsmedia trenger aldri RØDECaster Pro kobles til en datamaskin eller annen enhet, noe som gjør den ekstremt smidig å håndtere og rask å komme i gang med. Skulle du ville bruke enheten som et lydkort til datamaskinen din går dette helt supert via enhetens USB-port. 

Røde PodMic

Med en gjennomgående konstruksjon i metall, og en mikrofonkarakter tilpasset for podcast og radioproduksjon er Røde PodMic den perfekte mikrofonen for broadcast. Med en liten og smidig konstruksjon, samt innebygd mikrofonholder, opphengt kapsel og puffbeskytter, har en en enkel, vellydende og rask løsning som du er i gang med i løpet av få minutter.

 • Tilpasset for RödeCaster Pro, men fungerer til alle opptagere med XLR-inngang
 • Fyldig og velbalansert lyd, tilpasset for tale
 • Innebygd puffbeskytter og holder
 • Internt opphengt kapsel for å redusere rystelser
 • Dynamisk kardiodkapsel som minimerer omgivelseslyd

Til alle typer tale- eller radioproduksjoner er Røde PodMic den perfekte kompanjongen. Mikrofonens design med innebygd puffbeskytter gjør at du kan komme nærme for å få den ettertraktede "radiolyden" til ditt neste opptak. Mikrofonen er tilpasset for podcast, men fungerer også utmerket til din neste voiceover eller et stemmeopptak. Den innebygde tilt-armen gjør at du kan posisjonere mikrofonen på den måten som passer best for deg. 


Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.