Roland JUNO-DS61
Roland JUNO-DS61
Roland JUNO-DS61
Roland JUNO-DS61
Roland JUNO-DS61
Artikkelnummer: 1060984

Roland JUNO-DS61

Musikkstasjon for musikere, entusiaster og skapere

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • 61 tangenter med synth action
  • Mikrofoninngang med vokaleffekter
  • Over 1000 forskjellige lyder og 30 trommesett
8 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Rolands JUNO-DS er det perfekte keyboardet for alle typer musikere, fra profesjonelle og entusiaster til musikkprodusenter. Takket være en rekke store oppgraderinger tar JUNO-DS61 den ikoniske serien til et nytt nivå når det gjelder ytelse, samtidig som den beholder seriens velkjente brukervennlighet. I tillegg kan den drives av enten batteri eller nettstrøm, noe som gir deg muligheten til å spille når som helst og hvor som helst. JUNO-DS61 gir deg kreativ kontroll, noe som gjør det enkelt å produsere enestående musikk uansett hvor du er.

Fordeler

  • Enkel å bruke synth for studio- og livemiljøer
  • 61 tangenter med synth action
  • Spill av backing-spor via USB
  • Over 1000 forskjellige lyder og 30 trommesett
  • Mikrofoninngang med Vocoder og AutoPitch-effekt
  • 8-spors Pattern Sequencer
  • Funksjon for å importere og spille av WAV-filer
  • Pads for å trigge samples
  • Alternativ strømkilde - kan drives av 8 AA-batterier. Ikke inkludert.

JUNO-DS61 – spekket med lyd og effekter

Akustiske pianoer, elektriske pianoer og orgler er de viktigste lydene for mange keyboardister. Derfor har pianobanken i JUNO-DS61 nylig blitt oppgradert med forbedret lyd og respons. I tillegg er det nå enda flere orgler å velge mellom. I tillegg til det nye lydbiblioteket i DS Tone Bank, inneholder JUNO-DS hele lydarsenalet til forrige generasjon JUNO-Di med mer enn 1000 lyder.

I tillegg til de innebygde lydene er en ting som har gjort JUNO-serien til en favoritt blant keyboardistene det brukervennlige grensesnittet, som gjør det enkelt å raskt produsere fantastiske lyder. Men hvis du liker å skreddersy dine egne lyder, tilbyr JUNO-DS61 enda flere justerbare parametere enn før, slik at du kan justere dem med detaljert presisjon. Frontpanelet gir et utvidet utvalg av knotter og kontroller for å lage patcher og justere lyden mens du spiller, mens bakpanelet har jacks for å koble til både sustain- og expression-pedaler samtidig.

Roland JUNO-DS61

Leveres med

  • Roland JUNO-DS61
  • Strømadapter
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen