Rycote Mini Windjammer DPA 4080
Artikkelnummer: 1054150

Rycote Mini Windjammer DPA 4080

Mini Windjammer DPA 4080

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Redusert rasling fra klær
  • Redusert vindstøy opp til 12dB
459 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Mini Windjammer DPA 4080 er designet for bruk med Lavalier-mikrofoner som bæres over klær, Lavalier Windjammer er den mest robuste av Rycotes subminiatyr Lavalier-mikrofonprodukter. Den er egnet for bruk i vindfulle utendørs intervjuforhold og reduserer mikrofonstøy og raslende klær betydelig, samtidig som den gir effektiv vindbeskyttelse. Lavalier Windjammer er tilgjengelig i en rekke sort, grå og hvit som standard. Andre farger er også tilgjengelig på forespørsel, slik at du kan velge riktig match for ditt valgte plagg.

Fordeler

  • Reduserer vindstøy med opptil 12dB
  • Reduserer rasling og mikrofonlekkasje

Kommer med

  • Rycote Mini Windjammer DPA 4080
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.