Rycote Rycote 18cm Softie Large (24/25mm)

Rycote Rycote 18cm Softie Large (24/25mm)

Rycote 18cm Softie Large (24/25mm)

301638
NettlagerBestilles fra leverandør til deg
Butikk:
989 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Klassisk Dead Cat til profesjonell bruk Passer bla. til Beyerdynamic MCE86 / MCE87, Sennheiser MKH 60, Sony ECM 672 Rycote Softie vil gi optimal vinddiffusjon og støyavvisning. Denne softien har et stort hull og måler 18cm innvendig. Softie vil passe til Beyerdynamic MCE86 / MCE87, Sennheiser MKH60 og Sony ECM672 mikrofoner.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.