Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Videostativkit DV 12 FT MS

Sachtler Videostativkit DV 12 FT MS

1041048
  • Raskt å stille inn
  • Midlevel spreader
  • Spagatmodus
69 995 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Flowtech 100 med DV 10 SB videohode, et veldig raskt stativ

Sachtler Flowtech 100 er et stativ med tre benseksjoner men kun en kontroll for samtlige benseksjoner, noe som gjør at stativet blir veldig raskt å sette opp og enkelt å jobbe med.

Fordeler:

  • Raskt å stille inn
  • Høy høyde
  • Spagatmodus
  • Midlevel spreader
  • DV 12 SB

Flowtech 100 MS

De store låsene for å justere beina er plassert høyt på stativet, noe som gjør at du ikke trenger å bøye deg ned eller løfte opp stativet for å justere beinlengden. Åpne låsen, løft stativet til ønsket høyde, og lås igjen. Innenfor de store beinlåsene finner du en mindre knapp for å låse opp spagatmodusen slik at du har mulighet til å plassere kameraet i lave vinkler. Magneter ved føttene holder stativet sammen når det er i transportmodus, og det er enkelt å bytte mellom flate gummiføtter for innendørsbruk og spikerføtter ved og helt enkelt ta vekk den flate gummifoten.

DV 12 SB

Videohodet DV 12 SB er tilpasset for mindre EB-kameraer med en vekt på opptil 14 kg. Som tidligere EB-hoder fra Sachtler har det en innovativ balanseringsfunksjon med rask håndtering samt funksjoner som Touch and Go og belyst vater.

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.