Videostativkit FSB 10 T FT MS

Sachtler Videostativkit FSB 10 T FT MS

1041046
  • Rask oppsetting og sammenslåing for filmskapere på sprang
  • Væskedempet hode med Touch & Go-teknikk for rask på og av-montering
  • Fang både lave og høye vinkler takket være det allsidige designet
47 890 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Flowtech 100 med FSB 10 T videohode, et veldig raskt stativ

Sachtler Flowtech 100 er et stativ med tre benseksjoner men kun en kontroll for samtlige benseksjoner, noe som gjør at stativet blir veldig raskt å sette opp og enkelt å jobbe med. FSB 10 T-hodet tåler kamerautstyr opp til 14 kg.

Fordeler:

  • Raskt å stille inn
  • Høy høyde
  • Spagatmodus
  • Midlevel spreader
  • FSB 10 T Touch & Go-videohode

Flowtech 100 MS

De store låsene for å justere beina er plassert høyt på stativet, noe som gjør at du ikke trenger å bøye deg ned eller løfte opp stativet for å justere beinlengden. Åpne låsen, løft stativet til ønsket høyde, og lås igjen. Innenfor de store beinlåsene finner du en mindre knapp for å låse opp spagatmodusen slik at du har mulighet til å plassere kameraet i lave vinkler. Magneter ved føttene holder stativet sammen når det er i transportmodus, og det er enkelt å bytte mellom flate gummiføtter for innendørsbruk og spikerføtter ved og helt enkelt ta vekk den flate gummifoten.

FSB 10 T

FSB 10 er et multifunksjonelt allroundhode til videostativ fra Sachtler som klarer utstyr opp til 14 kg. Den smidige Touch&Go-teknikken gjør det enkelt og problemfritt å montere på og av utstyret ditt fra stativet. Stativhodet har en lang kameraplate, noe som gjør posisjoneringen av kameraet ditt lett og fleksibelt.

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.