Kampanje

100mm f/2.8 ED UMC Macro til Nikon

Samyang 100mm f/2.8 ED UMC Macro til Nikon

1018768
  • Teleobjektiv for både makro og portrett
  • Nærgrense på 30 cm
  • Manuell fokus
4 990 NOK5 999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

BLACK WEEKSpar 15% på Samyang

Under Black Week sparer du 15% på utvalgte objektiver fra Samyang. TIlbudet varer t.o.m. 29/11. Kampanjen gjelder ikke forhandlere og kun ett kjøp per kampanjeprodukt og kunde.
Les mer
Bestillingsvare

For deg som foretrekker manull fokus ved makrofotograferingr får du fantastisk god optikk til en billig penge med Samyang 100mm f/2.8 ED UMC Macro.

  • Ekte 1:1 makro
  • Kan også brukes til portretter og mye annet

Samyang 100mm f/2,8 ED UMC macro
Få fantastisk bildekvalitet med Samyang 100mm f/2,8. Du kan ta bilde av de minste detaljer med en nærgrense på 0,3m og forstørrelse på 1:1. Bruk objektivet til nærbilder, men også som teleobjektiv til portrett og landskap. Kun manuell fokus.

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.