Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

10mm f/2,8 ED AS NCS CS til Micro 4/3

Samyang 10mm f/2,8 ED AS NCS CS til Micro 4/3

1033011
6 099 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

10mm f/2,8 ED AS NCS CS til Micro 4/3
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R7 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Micro 4/3
6 237 NOK

Samyang 10/2,8 ED AS NCS CS
Et lyssterkt fast vidvinkelobjektiv med høy optisk prestasjon.Den er helt rettegnende, og har en brennvidde på 10mm (tilsvarer 15mm på APS-C og 20mm på Micro 4/3) samt en bildevinkel på opp til 109,5 grader, noe som gjør den ideell for innendørs-, arkitektur- og landskapsfotografering. Nærgrensen på 25cm gir store muligheter til spennende bilder. Konstruksjonen inneholder blant annet 14 linser i 10 grupper, inkludert 2 asfæriske linseelementer og ett med ED-glass (ekstra lav fargespredning).

Dette blir Samyangs første objektiv med et anti-reflekterende som har den nyeste nanokrystallteknikken. Dette gir bedre lysgjennomgang, minsker refleksjoner og gir høyere kontrast. Objektivet har manuell fokus. Finnes i de fleste fatninger for APS-C og speilløse systemer.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.