10mm f/2,8 ED AS NCS CS til Micro 4/3

Samyang 10mm f/2,8 ED AS NCS CS til Micro 4/3

1033011
5 399 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

10mm f/2,8 ED AS NCS CS til Micro 4/3
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R7 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Micro 4/3
5 567 NOK

Samyang 10/2,8 ED AS NCS CS
Et lyssterkt fast vidvinkelobjektiv med høy optisk prestasjon.Den er helt rettegnende, og har en brennvidde på 10mm (tilsvarer 15mm på APS-C og 20mm på Micro 4/3) samt en bildevinkel på opp til 109,5 grader, noe som gjør den ideell for innendørs-, arkitektur- og landskapsfotografering. Nærgrensen på 25cm gir store muligheter til spennende bilder. Konstruksjonen inneholder blant annet 14 linser i 10 grupper, inkludert 2 asfæriske linseelementer og ett med ED-glass (ekstra lav fargespredning).

Dette blir Samyangs første objektiv med et anti-reflekterende som har den nyeste nanokrystallteknikken. Dette gir bedre lysgjennomgang, minsker refleksjoner og gir høyere kontrast. Objektivet har manuell fokus. Finnes i de fleste fatninger for APS-C og speilløse systemer.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.