Samyang 10mm T3.1 ED AS NCS CS II VDSLR til Canon
Samyang 10mm T3.1 ED AS NCS CS II VDSLR til Canon

Samyang 10mm T3.1 ED AS NCS CS II VDSLR til Canon

10mm T3.1 ED AS NCS CS II VDSLR til Canon

1026819
NettlagerBestilles fra leverandør til deg
Butikk:
4 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Ultravidvinkel for profesjonell bruk
Med Samyang 10 mm får du et videoobjektiv med ultravidvinkel og manuell fokus. Det er nøye utformet for profesjonell bruk. Du kan endre blendere lydløst og trinnløst med den frakoplede blenderringen. T-nummeret angir den faktiske mengden lys som slipper gjennom objektivet og avstandsskala finnes på begge sider av objektivet for at du alltid skal ha dem synlige. Objektivet slipper gjennom mye lys, og fungerer derfor naturlig filming i ulike typer lys.

Samyang 10mm er utstyrt med 14 linser i 10 grupper, inkludert ett ED-glass og to asfæriske elementer for å redusere fargefeilbrytninger.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.