Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

10mm T3.1 ED AS NCS CS II VDSLR til Canon

Samyang 10mm T3.1 ED AS NCS CS II VDSLR til Canon

1026819
4 987 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Ultravidvinkel for profesjonell bruk
Med Samyang 10 mm får du et videoobjektiv med ultravidvinkel og manuell fokus. Det er nøye utformet for profesjonell bruk. Du kan endre blendere lydløst og trinnløst med den frakoplede blenderringen. T-nummeret angir den faktiske mengden lys som slipper gjennom objektivet og avstandsskala finnes på begge sider av objektivet for at du alltid skal ha dem synlige. Objektivet slipper gjennom mye lys, og fungerer derfor naturlig filming i ulike typer lys.

Samyang 10mm er utstyrt med 14 linser i 10 grupper, inkludert ett ED-glass og to asfæriske elementer for å redusere fargefeilbrytninger.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.