Samyang 135mm T2.2 ED UMC VDSLR til Sony E
Samyang 135mm T2.2 ED UMC VDSLR til Sony E
Samyang 135mm T2.2 ED UMC VDSLR til Sony E

Samyang 135mm T2.2 ED UMC VDSLR til Sony E

135mm T2.2 ED UMC VDSLR til Sony E

1016980
NettlagerBestilles fra leverandør, levering innen 3-7 dager
Butikk:
5 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Lyssterkt teleobjektiv for video. Samyang 135mm T2.2 yter profesjonelt men knekker ikke lommeboka.

  • Meget lyssterkt med f/2,0 og T2,2
  • Tannhjul for følgefokus
  • Mulighet for trinnløs blender

Filmobjektiv fra Samyang
Detta videoobjektivet fra Samyang er kompatibelt med fullformatkameraer og mindre bildebrikker. Et største lysgjennomslipp på T2,2 og en blender med 9 lameller gir en veldig fin bokeh og fantastiske muligheter til å isolere motivet fra bakgrunnen. For å sikre høy kontrast og korrekte fargegjengivelse har alle linseelementer en avansert antirefleksbehandling.

T-nummeret er ekvivalent til blenderstørrelsen, men indikerer faktisk lysgjennomslipp, så man ved videofilming kan beregne eksponeringen mer nøyaktig.

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.