16mm f/2.0 ED AS UMC CS til Canon

Samyang 16mm f/2.0 ED AS UMC CS til Canon

1005755
4 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

16mm f/2.0 ED AS UMC CS til Canon
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
5 158 NOK
16mm f/2.0 ED AS UMC CS til Canon
UV-filter L395 SMC 77 mm
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
7 338 NOK

Samyang 16mm F2.0 ED AS UMC CS
Et lyssterkt ultravidvinkelobjektiv laget for speilrefleks- og speilløse kameraer med APS-C bildebrikke. Optikken består av 13 elementer i 11 grupper, inkludert ett ED-glass, ett asfærisk element og ett hybrid-asfærisk element. Her er det flere lag med avanserte belegg som gir høy lysgjennomstrømning og god kontrast. Et objektiv som passer både profesjonelle og amatører.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.