16mm f/2.0 ED AS UMC CS til Sony E

Samyang 16mm f/2.0 ED AS UMC CS til Sony E

1005758
4 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

16mm f/2.0 ED AS UMC CS til Sony E
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
UV-filter L395 SMC 77 mm
7 338 NOK
16mm f/2.0 ED AS UMC CS til Sony E
Filterkit Nordic Landscape Kit 100mm System V6
Fremre objektivdeksel Snap-On 77 mm
11 739 NOK

Samyang 16mm F2.0 ED AS UMC CS
Et lyssterkt ultravidvinkelobjektiv laget for speilrefleks- og speilløse kameraer med APS-C bildebrikke. Optikken består av 13 elementer i 11 grupper, inkludert ett ED-glass, ett asfærisk element og ett hybrid-asfærisk element. Her er det flere lag med avanserte belegg som gir høy lysgjennomstrømning og god kontrast. Et objektiv som passer både profesjonelle og amatører.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.