21mm f/1,4 ED AS UMC CS til Fuji X

Samyang 21mm f/1,4 ED AS UMC CS til Fuji X

1021821
3 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

21mm f/1,4 ED AS UMC CS til Fuji X
UV-Filter 58mm PD WMC
L-R14 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Fuji X
4 478 NOK
21mm f/1,4 ED AS UMC CS til Fuji X
UV-filter L395 SMC 58 mm
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
5 638 NOK

Samyang 21/1,4 ED AS UMC CS til Fuji X
Et lyssterkt vidvinkelobjektiv som passer like bra til landskapsfotografering, interiør og arkitektur som til portrett. Objektivet er lett og kompakt, noe som gjør det lett å bruke sammen med speilløse kameraer. Objektivet har 8 elinser i 7 grupper, inkludert 3 asfæriske elementer og ett ED-glass som har veldig lav sprednignsfaktor, høy kontrast og undertrykker refleksjoner. Det gjør at du får fantastisk høy oppløsning i hele bildet.

Den manuelle fokusringen er svært myk, noe som gjør fokuseringen behagelig og presis.

Leveres med solblender.

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.