21mm T1.5 ED AS UMC CS Cine til Fuji X

Samyang 21mm T1.5 ED AS UMC CS Cine til Fuji X

1021824
4 999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

21mm T1.5 ED AS UMC CS Cine til Fuji X
UV-Filter 58mm PD WMC
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
6 447 NOK

21mm T/1,5 Cine ED AS UMC CS till Fuji X
Med dette lyssterke, kompakte filmobjektivet fra Samyang kan du fange dybden og bredden i bildene, selv med vanskelige lysforhold. Objektivet har en fast vindvinkel, manuell fokus og en bildevinkel på 69,3 grader. Takket være den høye lysstyrken på T1,5 yter dette objektviet optimalt under alle lysforhold, og du har full kontroll på dybdeskarpheten. Fokus- og blenderringen har tannhjul for følgefokus, så du kan endre disse lydløst og presist mens du filmer.

Objektivet har 8 elinser i 7 grupper, inkludert 3 asfæriske elementer og ett ED-glass som har veldig lav sprednignsfaktor, høy kontrast og undertrykker refleksjoner. Det gjør at du får fantastisk høy oppløsning i hele bildet.

Leveres med solblender.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.