Samyang 24mm f/1.4 ED AS UMC til Sony E
Samyang 24mm f/1.4 ED AS UMC til Sony E
Artikkelnummer: 1009260

Samyang 24mm f/1.4 ED AS UMC til Sony E

24mm f/1.4 ED AS UMC til Sony E

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
6 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Samyang 24mm F1,4 ED AS UMC
Samyang 24mm F1,4 ED AS UMC - et super lyssterk vidvinkelobjektiv Den optiske konstruksjonen består av 13 linseelementer i 12 grupper hvor fire av linseelementene er i høykvalitets ED glass med lav fargespredning og to av linseelementene er asfæriske. Alle linsene har en flere lags antirefleksbehandling av UMC type som gir en enestående lysgjennomgang.

Dette objektivet blir levert til de fleste mest populære speilrefleks- og speilløse kameraer med enten fullformat-, APS-C eller mindre bildebrikker, og dekker de fleste systemer på markedet: Canon EF, Nikon , Pentax K, Samsung, FourThirds, Sony E og Sony A. På fullformatkameraer er det nye objektivet et høykvalitets vidvinkelobjektiv som passer utmerket til arkitektur- og landskapsfotografering. Fotografer som har kameraer med APS-C sensor får et glimrende objektiv for fotojournalistikk og landskapsfotografering. Montert på et kameraer med Four Thirds sensor blir objektivet et meget lyssterkt normalobjektiv tilsvarende 50mm. brennvidde.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.