24mm f/1.4 ED AS UMC til Sony E

Samyang 24mm f/1.4 ED AS UMC til Sony E

1009260
7 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

24mm f/1.4 ED AS UMC til Sony E
UV-filter L395 SMC 77 mm
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
9 738 NOK

Samyang 24mm F1,4 ED AS UMC
Samyang 24mm F1,4 ED AS UMC - et super lyssterk vidvinkelobjektiv Den optiske konstruksjonen består av 13 linseelementer i 12 grupper hvor fire av linseelementene er i høykvalitets ED glass med lav fargespredning og to av linseelementene er asfæriske. Alle linsene har en flere lags antirefleksbehandling av UMC type som gir en enestående lysgjennomgang.

Dette objektivet blir levert til de fleste mest populære speilrefleks- og speilløse kameraer med enten fullformat-, APS-C eller mindre bildebrikker, og dekker de fleste systemer på markedet: Canon EF, Nikon , Pentax K, Samsung, FourThirds, Sony E og Sony A. På fullformatkameraer er det nye objektivet et høykvalitets vidvinkelobjektiv som passer utmerket til arkitektur- og landskapsfotografering. Fotografer som har kameraer med APS-C sensor får et glimrende objektiv for fotojournalistikk og landskapsfotografering. Montert på et kameraer med Four Thirds sensor blir objektivet et meget lyssterkt normalobjektiv tilsvarende 50mm. brennvidde.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.