35mm f/1.4 AS UMC til Canon

Samyang 35mm f/1.4 AS UMC til Canon

315892
5 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

35mm f/1.4 AS UMC til Canon
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
6 158 NOK
35mm f/1.4 AS UMC til Canon
UV-filter L395 SMC 77 mm
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
8 338 NOK

Samyang MF 35/1,4 AS UMC
Retro er i vinden som aldri før. Hvis du vil gjøre som de gamle mesterne, er stedet å starte en 35mm f/1.4 med manuell fokus. Her har du den klassiske brennvidden, stor nok lysstyrke til alle lysforhold og til å leke fritt med dybdeskarphet. Den manuelle fokusen gir deg inspirasjonen til å jobbe med hvert enkelt bilde på en måte vi lett glemmer i dag, med mye automatikk og autofokus. 

Objektivet er laget for fullformat, men passer naturligvis også til mindre bildebrikker.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.