Samyang 35mm f/1,2 ED AS UMC CS til Fuji X
Samyang 35mm f/1,2 ED AS UMC CS til Fuji X
Samyang 35mm f/1,2 ED AS UMC CS til Fuji X
Artikkelnummer: 1028269

Samyang 35mm f/1,2 ED AS UMC CS til Fuji X

35mm f/1,2 ED AS UMC CS til Fuji X

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
4 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Meget lyssterkt normalobjektiv til speilløse APS-C-kameaer

Laget for speilløse kameraer med APS-C-brikke og gir et overraskende lite og lett objektiv, tross den store blenderåpningen.

Fordeler

  • Meget høy lysstyrke, F/1,2
  • Lett og lite i forhold til lysstyrken
  • UMC-coating for bedre motlysegenskaper
  • Asfærisk linseelement for høyere bildekvalitet
  • Sirkulær blender med 9 blander for finere bokeh

Lyssterkt normalobjektiv

Objektivet tilsvarer et klassisk 50mm-objektiv når det monteres på en APS-C-kamera, og sammen med den store lysstyrken gir deg meget gode muligheter for å jobbe med tydelig bakgrunnsuskarphet. Lysstyrken hjelper til å få klare bilder, selv når lyset blir svakt.

Liten og lett

Samyang har designet dette objektivet spesielt for speilløse kameraer. På den måten kan objektivet gjøres lite i forhold til lysstyrken på f/1,2.

Vakker bokeh og nøyaktig fokuskontroll

Utstyrt med 9 avrundete blenderlameller, gjengis de uskape områdene mykt og pent, så objektivets lysstyrke kan utnyttes til det maksimale. En bred fokusring med myk justering hjelper til, og gjør det lett å stile fokus. Dagens speilløse kameraer har en rekke teknikker for å hjelpe brukeren til å stille skarpheten rett med manuelle objektiver.

Asfæriske linser og UMC coating

For å kunne levere maksimal bildekvalitet på største blender, er objektivet utstyrt med to asfæriske linser og ett ED-element i fronten. Det holder bildekvaliteten høy, selv på største blender, og hindrer fargefeilbrytniger. For øvrig består objektivet av 9 linser i sju grupper.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.